Despre noi

Principalul obiect de activitate al companiei MONTANA MG este reprezentat de proiectarea, execuţia şi punerea în fabricaţie a ştanţelor pentru deformare plastică la rece a tablelor subţiri, destinate în principal industriei de automobile. Montana MG execută ştanţe atât progresive cât şi în sistem transfer, cu un gabarit maxim de 4000 x 2500 x 1250 mm.

Având un grad de integrare ridicat, Montana MG execută modele din polistiren, necesare turnării componentelor din fonta şi oţel ale stanţelor.

De asemenea, Montana MG proiectează şi execută machete şi calibre de control pentru piese ambutisate şi pentru subansamble care intră în componenţa caroseriilor auto.

Un alt domeniu de activitate al Montana MG este reprezentat de lucrări de mecano-sudură. Executăm ansamble şi componente mecano-sudate pentru linii tehnologice automatizate şi robotizate destinate în principal sectorului industrial, precum şi confecţii metalice destinate altor sectoare economice.

La cerere, Montana MG ofera, in stransa legatura cu domeniul de activitate, servicii de proiectare pentru stante si machete de control, uzinaj 2D - 3D si de asemenea, masuratori si control dimensional 3D.