DESPRE NOI

Inaugurată în 1975 şi intrată în patrimoniul Montana MG în anul 2004, beneficiind de o tradiţie industrială de peste 30 de ani, fabrica noastră oferă clienţilor săi un pachet complet de servicii, de la proiectare, execuţie şi până la controlul şi punerea la punct a produselor şi sistemelor comandate.

Misiunea şi politica de respectare strictă a cerinţelor şi exigenţelor clienţilor noştri, a fost şi va fi principalul motor al activităţii noastre, politică ce a condus la recunoaşterea noastră internaţională, ca una dintre cele mai importante fabrici producătoare de ştanţe şi matriţe din Europa de est.

Preocuparea permanentă pentru asigurarea calităţii, tehnologia avansată, experienţa acumulată, încrederea în profesionalismul personalului de execuţie şi o echipă managerială dedicată, constituie componentele de bază ale strategiei noastre de dezvoltare a companiei.

Principalul obiect de activitate al companiei MONTANA MG este reprezentat de proiectarea, execuţia şi punerea în fabricaţie a ştanţelor pentru deformare plastică la rece a tablelor subţiri, destinate în principal industriei de automobile. 

Montana MG execută ştanţe atât progresive cât şi în sistem transfer, cu un gabarit maxim de 4000 x 2500 x 1250 mm.

Având un grad de integrare ridicat, Montana MG execută modele din polistiren, necesare turnării componentelor din fonta şi oţel ale stanţelor.

De asemenea, Montana MG proiectează şi execută machete şi calibre de control pentru piese ambutisate şi pentru subansamble care intră în componenţa caroseriilor auto.

Un alt domeniu de activitate al Montana MG este reprezentat de lucrări de mecano-sudură. Executăm ansamble şi componente mecano-sudate pentru linii tehnologice automatizate şi robotizate destinate în principal sectorului industrial, precum şi confecţii metalice destinate altor sectoare economice.