ȘTANȚE

STANTE Montana MG este specializată în execuţia de ştanţe destinate în principal industriei de autovehicule, pentru obţinerea prin deformare plastică la rece a pieselor din tablă pentru caroserii, precum şi altor domenii de utilizare similare.   Executăm ştanţe cu gabarit maxim de 4000 x 2500 x H=1250 mm şi greutate de până la 30 tone, conform proiectelor realizate în cadrul departamentului propriu de proiectare sau celor furnizate de client.

Rentabilitatea şi eficienta produselor livrate sunt garantate atât de tehnologiile avansate cât şi de programarea şi conducerea logistică a proceselor de fabricaţie. Calitatea constituie scopul în sine căruia i s-a dedicat bogata experienţă şi înalta competenţă a personalului nostru.

Dotarea tehnică permite execuţia de ştanţe de o înaltă precizie dimensională.

Echipe de ajustori calificaţi asigură execuţia de înaltă calitate a operaţiilor de montaj, ajustaj şi punere la punct a ştanţelor.

Operaţiile de punere la punct şi probele de casă se execută pe linia de prese cu simplu efect SE cu capacitaţi între 250 şi 800 tf. Specialiştii noştri execută operaţii de Punere la punct a ştanţelor şi matriţelor atât în atelierele proprii cât şi în locaţiile industriale de producţie ale beneficiarului.

Controlul interoperaţii şi verificarea permanentă a calităţii produselor este completată de instalaţiile de măsurare complexe asistate de calculator, DEA şi MORA.

Certificarea ISO 9001: 2008 este o garanţie a recunoaşterii sistemului de asigurare a calităţii produselor executate.